WMF 9000 S+

Uitgevoerd door de WMF 9000 S+

De krachtige volautomatische koffiemachine WMF 9000 S+ beschikt over een topcapaciteit van max. 350 kopjes per uur en levert voortdurend de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten van de hoogste kwaliteit. In een kwaliteitsvol hotel, in een drukbezochte stationsbistro, in een tankstation of in een bakkerij: de WMF 9000 S+ kan dankzij het nieuwe, innovatieve bedieningsconcept en display zowel in een zelfbedieningstand als met servicepersoneel worden gebruikt en beheerst het volledige genotsspectrum van warme en koude specialiteiten met koffie-, melk-, thee- en chocovarianten. 

Onder meer de elektronisch instelbare krachtige molens, de heavy-duty-zeteenheid en een eenvoudige, snelle en volledig automatische reiniging zorgen voor een lange levensduur en een dagelijkse inzetbaarheid. Dankzij de melksysteemreiniging “Clean in Place” is de machine altijd in overeenstemming met HACCP.

Alle componenten werken perfect samen, waardoor de WMF 9000 S+ mede door een eenvoudige hantering, geringe onderhoudsbehoefte en een uiterst lange levensduur iedereen overtuigt en een betrouwbare partner wordt, uiteraard “Made in Germany”.